torsdag 29 november 2012

Män som hatar kvinnor

Hej hej klicka HÄR för att läsa min serie om Stieg Larssons Män som hatar kvinnor.

Då får ni detta skämtet och många fler
Pussi

tisdag 27 november 2012

Mitt lilla band och jag

I senaste numret kan av Vi Läser kan ni läsa om mitt band:

Ung Och Arg heter det

Puss


måndag 19 november 2012

Bra jobbat lilla gubben

Några frågor Skavlan valde att ställa till programledaren för Sveriges största teveprogram:









Hejdå

onsdag 14 november 2012

Magic

Hej vill ni veta en sjuk sak. Mitt stjärntecken är fisk vars element är vatten. Sist på bollen som vanligt har jag just läst Cirkeln och Eld som ju handlar om några tonårshäxor och varje häxa har ett element som för med sig vissa specifika magiska krafter. Och i slutet av Eld fick man reda på hur varje elements symbol såg ut. Och när jag såg symbolen för vatten. Så är det samma som en tatuering jag har!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Extramaterial: gissa vilken kroppsdel? Kanske en jätteplatt rumpa?

Nu känns min tattoo lite som Harry Potters blixt.
Hejdå

fredag 9 november 2012

Ni e roliga

Hoppas ni som sökte på "roliga skämt" och "knull" blev nöjda när ni hittade hit.

Även "ha det bra" den gillar jag bra googling där

Ha det bra

onsdag 7 november 2012

Snopp och Alt Com!

På tal om Feministiskt Forum skulle jag vilja säga ett par ord till den okända graffitipojken som har valt att måla en jättelång blå sladdrig snopp med ett litet glatt ansikte som ollon över FF-målningen i bajsrondellen:

Hej! Vad kul att du tog dig tid att tycka till! Utveckla din åsikt i en essä på 100-150 A4 teckenstorlek 10 radavstånd 1. Riv essäen i små små bitar. Blanda med tapetklister. Bygg en en penis i papier-maché. Utför en rituell dans. Gräv ner penisen i vigd jord. Sätt dig i lotusställning på gravplatsen och vänd blicken inåt och hitta dig själv. Skriv en skatepunk-låt om din upplevelse. Sjung den aldrig för någon.

Idag onsdag kl 16-17 är det vernissage för Tusen Seriers utställning i Folkets Park! Utställningen är en del av festivalen Alt Com som håller på 7-11 november och har temat No Borders. Dotterbolaget kommer finnas på plats lördag och söndag med bokbord och ett nytt fanzin tema Gränslöshet! Jahoooo!

No borders no nations no snoppkonst no mitt romney
S

tisdag 6 november 2012

Förverkliga den feministiska fritidslinjen!

I helgen arrades Feministiskt Forum i Malmö av Malmös Feministiska Nätverk. Jag vill verkligen tacka MFN för det. Tack!!! Förra året la jag upp mina anteckningar från forumet här på bloggen, och det var många som uppskattade det så jag gör det i år igen. Till alla som tycker att dom inte blev snygga på bilderna rekommenderar jag att få ert porträtt gjort av en mangatecknare, det är garanterat smickrande!! K lets go, glöm inte att allt kommer på provet!!!

Från samtalet om feministisk arbetskritik

Från samtalet om feministisk arbetskritik

Från samtalet om den globala feminismens utmaningar

Från samtalet om den globala feminismens utmaningar

Den här gången blev det bara antecknigar från två programpunkter för jag var funktionär ena dan och inte hann gå på nåt annat då. Ett tips är att många av forumets programpunkter filmades av filmkollektivet RåFilm och finns att titta på här!

Nästa steg är att göra en sån här video, tack Josef för tipset!

Sara