torsdag 30 april 2009

Gbg


Farmor framför teven. Hon sitter bara lite där på eftermiddagen, hälsar hon.

skuggor

torsdag 23 april 2009

Det här ska du göra i helgen!

Jag har packat min kappsäck och sätter mig om ett par timmar på tåget till Stockholm och den årliga seriemässan på Kulturhuset, SPX. Dit kommer du om du har möjlighet och blir en av dom första som lägger vantarna på (tam-ta-ta-taaaa!) MITT OCH NANNAS NYA FANZIN: DINA VÄNNER!
20 ynka kronor för 48 sidor delikata serier! Håhåjaja. Fanzinet går som vanligt att få hemskickat till sig också, vill du det mejlar du mig på sara.f.hansson@gmail.com

smakprov

Såhär trevligt är det att köpa fanzin av oss! Bilden är från urpremiären av fantastiska feministiska klubben Don't Be Quiet Start a Riot på Smålands i Lund. Dom ordnar i helgen en feministisk heldagsfestival som verkar bli hur rolig som helst med hångelaktioner och artister, till exempel grymma Maud Lindström och Strula med Siri. Dit hade jag gått om jag inte skulle till Stockholm!

Men, det ska jag, wiiiii!

fredag 10 april 2009

Gästbloggare: Sara 1990

Eftersom Sara 2009 är helt upptagen med att deklarera, bli en enskild näringsidkare, skriva seminarium, rita serier om härskartekniker och nattlinnen och dessutom inte är i sin ateljé och därför saknar skanner, är det jag som bloggar idag istället. Jag har fotat in en historia jag gjorde på dagis i veckan, och jag skulle säga att det är en serie. Tänk vad tidigt jag ritar serier! Men är det inte mer en bilderbok, tänker ni. Nej, det är det inte, för bilderböcker är text och bilder som illustrerar det texten redan berättar. Här kan en absolut säga att bilderna är med och för berättelsen framåt. Jag skulle nog faktiskt säga att bilderna är det huvudsakliga berättarelementet. Speciellt som texten består av "SARA", random bokstäver, "SARASARA", random bokstäver, "HÄST" osv. Serien handlar mest om fyrbenta djur och personer i kjol. Ungefär som Sara 2009's serier brukar göra, faktiskt.


Trevlig läsning och fröjdefull ledighet /Sara 4 år
Omslag

Sida 1 och 2

Sida 3 och 4


Sida 5 och 6